1 maj 2011

Trettionde bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Det är svårt det där med att släppa taget om människor, platser och ibland saker. Jag tror inte man kan säga att man aldrig kommer släppa taget om någon, möjligtvis aldrig släppa taget om sina egna barn. Jag tror att ibland måste man släppa människor för att kunna gå vidare i sitt eget liv och låta denna människa gå vidare i sitt. Det gör så fruktansvärt ont ibland att släppa någon som stått en så oerhört nära. Jag hatar att avsluta relationer eller att sakta se att min relation till någon annan sakta tynar bort. Men det måste ske ibland, för att det ska bli bättre sedan och för att låta nya människor komma in som jag mår bättre av.

Man kan se det som att man håller hand med andra människor, inte hålla fast dem. Båda människorna måste vilja hålla varandras händer för att relationen ska kunna fortgå hälsosamt. Då släpper man förhoppningsvis taget samtidigt om varann.

Någon jag dock aldrig hoppas släppa taget om är mig själv. Det må låta väldigt egoistiskt, men jag är den viktigaste personen i mitt liv och jag hoppas att jag aldrig, aldrig kommer släppa taget om mig själv varken till någon annan eller släppa taget och falla ned i ett bottenlöst hål.

Så om det är någon ni aldrig ska släppa taget om – släpp aldrig taget om er själva.

3 kommentarer:

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!