15 nov. 2011

Brunchen på Berns.


 Jag var så glad att jag hade möjlighet att bjuda tre människor som står mig nära på brunchen på Berns här i Stockholm. Den här brunchen är nämligen sagolik på alla sätt. Lokalen är som en filmscen, maten smälter i munnen, personalen är trevlig och dessertbordet, som jag dokumenterat ovan, är en fröjd både för ögat och munnen.

Det lustiga med det här dessertbordet är att det är så oerhört gott när man är där och min känsla när jag tänker tillbaka på det hela var också att det var oerhört gott. Men jag kan omöjligt minnas hur det smakade! Väldigt lustigt det där... Kanske en repris är det enda vägen för att återskapa smaken?

. . . . .

What can I say? The brunch at Berns in Stockholm is absolutely amazing in every way – enviorment, service and most of all the food.

5 kommentarer:

 1. Ok, då var det avgjort! Det MÅSTE bli en familjejulbordsbrunch, fast utan julbord, bara brunch, och kanske t.o.m bara dessertbord.. Sluta ta bilder som startar en okontrollerad salivavsöndring BTW!!

  SvaraRadera
 2. Hehe, det är ju det bloggen är till för – salivutsöndring!

  SvaraRadera
 3. Gaaah vilka fina bilder. Nu blev jag hungrig.

  Sv: Tack så mycket! Kul att du blivit hooked :)

  Jag använder ingenting efter sminkrengöringen, men det beror ju på vilken sorts hy man har. Om du har någon ansiktskräm eller ett ansiktsvatten du gillar kan du använda det. Kram.

  SvaraRadera
 4. Tack! Det är meningen att man ska bli hungrig ;)

  Tack för svar! Då var jag på rätt väg ändå :)

  SvaraRadera
 5. Ser riktigt bra ut!
  Jag citerade dig på min matblogg :)

  Majs :)

  SvaraRadera

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!