3 juli 2012

Frukostbesök.Förra onsdagen bjöd jag hem min ena lillasyster på frukost innan jobb och annat man har för sig på dagarna. Jag var så sjukt nöjd med gourmetfrukosten! Jag serverade naturligt glutenfritt danskt surdegsbröd med creme cheese på och halverade körsbärstomater. Mackorna var toppade med lite persilja plockad nånstans utanför Trosa (tror jag). Sen bjöd jag på perfekt kok ägg (perfekt eftersom jag har en äggkokare som kokar äggen något oerhört mycket bättre än vad jag gör) som man fick välja antingen örtsalt, Drottkaviar eller ingenting alls att ha på. Och sen åt vi turkisk (laktosfri sådan) yoghurt med lite nötter och PLATTA persikor. Platta persikor hörrni, det är sinnesjukt gott. Och sist, men inte minst äppeljuice/must som smakar som det ska smaka när man inte haft en massa tjafs i, och sen fänkålsté. Yeah, you heard me. Speciell smak men lägger sig bra i munnen.

Väldigt lång frukostdeklaration men det behövdes en redovisning för det är sällan jag anstränger mig så för frukost på vardagar.


2 kommentarer:

  1. Imponerande att du lyckades skramla ihop allt det där på morgonen innan jobbet! Jag hinner knappt hälla upp en skål fil.

    SvaraRadera
  2. Haha, jomen jag har hade gått upp ganska tidigt eftersom jag väntade finbesök :)

    SvaraRadera

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!