7 aug. 2012

Borgholm.

Efter att jag hade kommit hem från Kreta så hann jag i princip bara slänga in smutstvätt i tvättmaskin, umgås med mamma, Nelly och Hugo ett dygn och sen for jag ned till Öland där Patrik var! Jag fortsatte i samma semesteranda som tidigare; nämligen sova, sola och läsa. Fast nu när Patrik var min nya semestersambo förekom det lite hånglande också.

Öland är fortfarande för mig ett ganska outforskat område så en dag lånade vi bil och åkte till Borgholm! Eller a, vi åkte först till Böda på norra Öland och på tillbaka vägen så åkte vi till Borgholm. Hursomhelst! Såhär såg det ut:


 Vi parkerade bilen och började promenera ner mot hamnen.

 Spanade in lite fina rosor.

 Spanade in gammal skylt.


 
Spanade in Patrik och en grå postlåda.

 Spanade in massa fåglar.

 Sen chansade vi på en restaurang eftersom vi kom på att vi var hungriga. Patrik tog en pizza och jag tog en rödingfilé med potatis som serverades såhär tjusigt. Och den var så satans god. Alltså MUMZ! Godaste fiskrätten jag ätit på länge!

 Efter rödingfilén så beställde jag en chokladmousse toppad med vit choklad och hallonkompott. Tyvärr höll den inte samma mått som varmrätten men det gjorde inte så jättemycket.

 Efter maten promenerade vi en kortis runt lite i Borgholm. Vi missade precis solnedgången men himlen är ju ganska fin en stund efteråt också.


 Sen åkte vi trötta och belåtna hemåt! Två dagar senare packade vi om igen för att ge oss av till nästa destination, nämligen Köpenhamn! Men det tar vi på bloggen en annan dag.

2 kommentarer:

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!