2 apr. 2013

Innan de försvinner.

Jag har upptäckt att fotona jag lajkar på Instgram försvinner när det är för många foton som jag har lajkat. Känns fruktansvärt! Jag går in då och då och kollar igenom vilka foton jag gillat för att få inspiration och kolla på fina saker. Känns ibland som något sorts privilegium att få spara in andra människors vardagsögonblick i en egen feed.

Såhär ser min like-feed ut:
 
Någon som äter en pastarätt, en annan har bakat ett vad det ser ut som väldigt gott bröd och så är det en del miljöbilder.

 Lindas bild visar hur "våren" ser ut uppe i Stockholm, Kimberly har fångat vad man som kreatörsstudent får höra så många gånger ("det känns lite gjort"), några har fått fina buketter med ranunkel i och någon annan gör antagligen juice och en katt njuter av solen.

 En söt för mig okänd tjej, Sabine är i Paris, någon fascineras av sin babys händer, någon har fått en ranunkelbukett igen och så tror jag att det är Ebba von Sydow som äter frukost. Johanna är så himla fin i en lätt semesterbränna och jag hoppas att jag kan ta någon liknande bild på mig själv snart.

 Patrik lämnar Prince Hat, ännu fler blommor!, Miranda och hennes pojkvän i en fotoautomat, Jenny tecknar fantastiskt och någon har bakat kakor och byggt ett kaktorn.

Mest för mig okända människors foton men också två av Stinas barn som badar.

Jenny tecknar makalöst igen, Karolina tecknar makalöst hon också, Marie visar upp sin jobbfrukost, fler blommor och någon har besökt änder och is.

Mycket landskap, någon äter en glass utomhus fast det är vinter fortfarande, Karolina bakar på sitt jobb och Heidi är bara så svinigt snygg så man blir avis.

Mat och vackra, vackra landskap. Jag längtar efter frisk luft och skog och tystnad. Blir avis när jag ser vilken gourmetfrukost som dukats upp uppe och hemma hos mamma.

Mer otroligt vackra landskap, en galet fin häst, snygga lampor och en teckning som Karolina gjort som Stina tyckte såg ut som Johan.

En bild från nyår på mig och Karolina, någons lyxfrukost är uppdukad och sen tror jag att det är Sebastian som varit och åkt skidor/snowboard och jag minns att jag tappade hakan av bilderna han la upp för det var så sinnes fint.

Karga, vackra landskap och frukostar och kaffe.

Utsikter på andra städer än den jag bor i, någon har gått loss på våfflor och Felicia tror jag är ute och cyklar.

 
Öppet hav, pannkaksbonanza, Annikas streetart-observation, Antonia spanar på sin systers sminkbord och någon är i Sri Lanka och ser sig om i landet, frukost på bricka i sängen.

 Massa vackra vinterbilder, min fina Karolina och Mickis familj ute på julaftonsäventyr.

 Fler hästar inklusive magiskt hästöga, någon bakar, en okänd mans mustsach, en snygga Johans mustasch med Liza, Sabine i leopardpäls på promenad nere i Skåne, Marie och hennes Thomas och slutligen jag själv som njuter av semester, värme, öl och stekta auberginer.

Massa vintersnö, en okänd bebis galet gulliga utseende och Steffi drömmer tillbaka till sommaren med Wilgot.

 
Mera vinter och någon lagar mat.

Vackra vägar och någon har varit i Amsterdam och någon annan har dokumenterat taket i Beyond Retro-butiken i Stockholm.

Karolina är på Rosendahls trädgård, Liza dokumenterar 12/12/12 kl. 12:12:12, Karolina visar hur kul de kan ha på hennes jobb, någon åker färja och någon annan har målat en sjukt fin tavla.

Skogen, maten, vintern och ljuset på Maries vinterpromenad.

Fina kaffemönster, Julie med nappen, kaosartad snö på Götgatsbacken, jag och Karolina på vinteräventyr, någon har varit Köpenhamn och två okända män med lite mindre hår på huvudet.

Vitt och vinter och väldigt vackert, min snygga lillasyster och en katt som gosat in sig under täcket.

Mat, is, snö, semla och Olivia och Karolina i Köpenhamn.

Någons pannkakstårta to die for, annan mat och Amanda i Aruba.

Blommor, böcker, Stockholm, annan stad, Patriks snygga affisch, Felicias hem och dekoration hos Pärlans Konfektyr.

Stränder, bil, mat och ovanliga hus.

 Sol i Stockholm, sol i Göteborg som Joel fångat, fiskmåsar över havet, någon är kär i sin pojkvän, någon har fina ögon och någon är i ett badhus.

 Linda är på Öland, någon har handlat blommor, en drös med fiskmåsar och Heidis utsikt när hon är på jobbresa.

 Burcu hittar sexkontakt i dödsbo, maränger, skaldjur, städer och någon är fin i håret med sin kompis.

 Några badar, en båt, någon spanar ljuset i skogen och så de snyggaste stolarna just nu.

Sommarvägar, vinterbackar, Adam har det gött där det är varmt, någon är uppe på Åreskutan, någon har ätit pannkaksfrukost.

Om det inte framgår så tycker jag att Instagram är världens bästa app.

4 kommentarer:

  1. Instagram alltså, vilken grej! Gillar skarpt! :-)

    SvaraRadera
  2. Vilken skön stund med härliga stämningsfyllda bilder. I like! Speciellt att det var så många och att du kommenterade..Mom

    SvaraRadera
  3. Det gör mig glad att höra! :)

    SvaraRadera

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!