23 maj 2013

Be careful with what you wish for.

Idag är det exakt en månad tills jag fyller, hör och häpna, hela tjugofem år! Brukar alltid få någon sorts deprimerande livskris när jag fyller år. Förra året var jag gråtfärdig hela dagen trots mycket kärleksfull uppvaktning från mina närmsta. Bättre lycka detta år! Fast tjugofem alltså... Det är ju en vuxen ålder. Men jag har ICA-kort, körkort, lån på banken och snart en utbildning i ryggsäcken. Det får jag ändå ge mig själv en klapp på axeln för. *klapp*

Trots den vuxna ålder jag fyller så kan jag inte låta bli att göra önskelistor! Om inte annat för att blicka tillbaka och se vad för materalistiskt jag ville ha i mitt liv under en viss period i livet. Då kör vi! Helt utan inbördes ordning dårå. 

BH (plus tillhörande trosa)! Vaddå, tänker ni, har hon inget som håller bröna på plats? Jorå, men bara en endaste som är lite dyrare och så mycket finare än alla andra av mina få brönhållare. Skulle vara fint att kunna variera lite.Plånbok från Sandqvist för alla kort! Vaddå, tänker ni, har hon ingen börs? Nä, jag har ju inte det. Jag har ett oystercard(busskort från London)-hållare där jag har några kort eftersom det inte får plats så många. Slutar alltid med att det saknas ett kort när jag behöver det. Leg, bibliotekskort, SL-kort...you name it. Den här plånkan är perfekt för man kan bläddra bland korten när man drar ner dragkedjan på sidan.

Pressokanna från Bodum! Vaddå, tänker ni, dricker inte hon té? Jo, det gör jag också! Men ibland (ofta) unnar jag mig kaffe på morgonen och jag tycker det blir så gott från pressokanna. Känns lite lyxigt!

Rött nagellack från Essie! Vaddå, tänker ni, kan hon inte skaffa ett från Depend för typ en pippipeng? Nja, jo visst kan jag det. Men det håller inte lika bra som Essie's nagellack PLUS att penseln är helt fantastiskt bra i detta lack.
Underlägg från Svenskt Tenn med detta mönster! Vaddå, tänker ni, hon har ju redan såna med elefanter på? Jovisst, men elefanterna känns lite mörka. Vill ha något ljust och grönt som ligger under tallriken. Tycker dessutom att mönstret är så himla fint!

Sandaler från COS! Vaddå, tänker ni, hon har väl flipflops? Men alltså de här är så himlahimla snygga och sulan är liksom lite puffig vilket är snällt mot fötterna! Och någon gång kommer det väl bli varmt, eller?

Ett laptop case! Som är snyggt! Som kanske är från P.A.P?

Vassa knivar! Kanske från Global! Vaddå, tänker ni, vad äre för viktigt med det? Jag säger såhär; det finns två redskap i köket som underlättar matlagning avsevärt och det är slickepott (vilket jag har) och vassa knivar (vilket jag inte har).


Parfym från Byredo med doft av saffran! Här tänker ni inte vaddå, här fattar ni grejen direkt eftersom jag avgudar saffran. Skulle jag vara med i Spice Girls skulle jag heta Saffron Spice och färga håret gult.

Apropå gult – en antecknings/dagbok med vävt omslag och blanka sidor! Vaddå, tänker ni, måste hon skriva ner sjuka tankar, knäppa känslor och vrickade idéer? Om jag behöver, säger jag.


Alla bilder förutom en är snodda från både höger och vänster på internet!

2 kommentarer:

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!