21 maj 2013

Kaffe, juice och prommis.

I söndags var jag befriad från baksmällan jag drogs med under lördagen men var oerhört sugen på en riktigt god kopp kaffe. Som tur var kunde Karolina ställa upp som kaffesällskap!
Vi möttes upp vid Svampen (för er icke stockholmare – stor betonggrej på Stureplan som ser (typ) ut som en svamp) och vandrade till en liten gränd ett stenkast därifrån.

 
Där ligger nämligen Snickarbacken 7!

Jag har varit där någon gång för längesen när de precis hade öppnat, men då hade de inte riktigt fått ordning på stället. Men nu var det så himla snyggt och kändes väldigt Köpenhamn mer än Stockholm, om man nu får säga så.

Coolt med neonskylt inne på stället.

 
Vi beställde varsin cappuccino. Åh, vad jag njuter av en riktigt god sådan!

 
Och här är mitt oerhört braiga sällskap. Vår första söndag när båda är 24 år gamla.

 Efter ett tag blev stämningen inne på caféet alldeles för stockholmsk, det började krypa i kroppen på något oförklarligt sätt. Vi gick därför därifrån och hamnade på Joe and the Juice.

 Efter att ha druckit kaffe så passar det sig bra för smaklökarna att komplettera med god juice. Så vi köpte varsin svindyr men god juice.

 
Sedan promenerade vi på en parallelgata till Kungsträdgården. Mycket lugnare där än i själva Kungsan.

 
Här är jag lycklig med juicen.

 Både jag och Karolina beställde Hangover Heaven fast ingen av oss var bakis. Juicen bestod av apelsin, mynta och fläder. Så jävla gott.

  Är det inte helt magiskt med allt det gröna?

I slutet av Kungsträdgården så tog vi farväl och konstaterade att vi båda sörjde att vi inte kunde göra sånt här varje söndag.

2 kommentarer:

  1. Men åh! Snickarbacken har en kompis pratat en massa om och att jag nog skulle gilla det, ser ju riktigt fint ut!! Får bli ett besök dit helt klart:) (mycket kommentarer från mig idag, hehe..)

    SvaraRadera
  2. Det tycker jag att du ska göra! Det var väldigt lugn söndagsstämning när vi var där. Sånt man gillar på söndagar :)

    SvaraRadera

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!