27 maj 2013

Våren, ljuset och maten.

Fick fin respons på det förra inlägget av det här slaget så jag kör helt enkelt favorit i repris! Fast med nytt innehåll. Den här gången är det övergripande färgtemat mycket ljusa färger. Det märks att vintermörket (äntligen) har lämnat oss.

Jag tror det är Agnes i jeans och matchande jeansjacka, väldigt fina pappersbollar från Up The Wooden Hills, Pärlans konfektyr hälsar hej, Fia hittar guld på garage. tre fina bakhuvuden i kransar (längtar så tills jag kan knyta en sån själv i sommar), bästa utsikten om man tittar neråt – strand och sandaler, ny blombutik på Södermalm som jag inte hittat förbi än, sparris på golvet och Pärlans konfektyr har dukat upp fika.

En oerhört fin food truck, någon gör ett besök på Pom & Flora nära min lägenhet på Södermalm, kakor på fat, Yoga Girl står på händerna mot en palm (alltså hur MAGISKT är det inte med palmen och det turkosa havet????), fina stilleben på bord, massa fina kossor (är så glad att jag inte äter dem), gröna blad, Emmi i Berlin tror jag och så vitsippor i skog.

Så härlig utsikt från någons balkong, kaffe och en karta, någons smarriga cappo, någon håller en miniflaska alkohol(?), några sitter på ett berg med vackra Stockholm i bakgrunden, någon har besök av en katt med fläckig rygg, byrån House of Radon har ett mycket inbjudande kontor om man får tro bilden, mamma gjorde mig så sjukt avis när hon visade upp sin grönsaks- och frukthandling, Pärlans konfektyr visar hur deras kola med karamell ser ut innan den skärs upp.

Vacker stadsutsikt, Agnes lyckas fånga det vackra vattnet, någon förbereder en plåtning, någon har fångat havet, James Franco som jag tror blir mitt nya free card, Karolina med matchande läppar och tröja, någon har plåtat stranden och havet, en höna mot en vägg och slutligen väggen på T-Centralen i Stockholm som Agnes fångat så snyggt.

Här har Agnes fångat Stockholm, någon med ett fång av hortensia (en av mina favvoblommor), Marie var nere i Göteborg med sina vänner, någon har plåtat en allé, någon har dukat upp gourmetmat, någon har bakat en pizza, någon har fångat när gränsen mellan havet och himlen suddats ut, Agnes är på café och någon har fångat en bro jag inte kan namnet på i kvällsljus.

Någon har gjort sig en god smoothie, mat, burkar, ligga på brygga, stadsvy, trädgårdsvy, Olivias nyklippta lugg och ett stillsamt hav.

Nyinslagna kolor, rabarber, massa mat och frukostar, skog, hund och hovar.

Somrig drink med fantastiska färger, fönsterkarm, ekollon i vas, Stockholmsvy, innergårdsvy, bulle och bok, converse på asfalt, översöt bebis på säng och så jävla gosig minihand som räcker sig efter en bakelse.

Blommor men mest kaffe och så coolaste Mickis i coola New York.

Agnes i solen, mat, brygga, stilleben och lilla Amanda njuter i solen.

Leksands knäcke, blommor, bullar, vy från tåg, Olivias nya snygga pjucks, Patriks braiga illustration.

Jordglob, stilleben, snötäckta landskap, massa måsar, Karolinas lustiga kanin och kort.
 
Nästan bara ovanifrånperspektiv på olika matintag och rolig illustration.

Emil ritar så jävla coolt, Simon blickar ut över Stockholm, sen mest stilleben och lite mat.

Här tror jag faktiskt att alla bilder är från Up The Wooden Hills.

Bilden på lejonet i någons knä kan vara det finaste jag sett, Joel är i ett konstigt rum, blåa färger i olika element och sen en sann och ärlig konversation.

Färger, stilleben, mat, körsbärsträd och fiskar.

Kaffe, lökar, havet och någon med stor halsduk.

Mest växter, mammas gigantiska knäckemacka och så Karolina som hade kapat massa längd på håret.

6 kommentarer:

 1. Super fint komponerat!! Alltid kul att kika in på bloggen och inspireras

  SvaraRadera
 2. TACK! Gu va gla ja blir att bloggen gör sitt syfte!

  SvaraRadera
 3. Som näring för själen.. Påminner om vad som är viktigt
  Kärlek, mamma

  SvaraRadera
 4. http://www.youtube.com/watch?v=Nn-dD-QKYN4&sns=em
  ;-)

  SvaraRadera
 5. Känner mig hedrad av att några av mina bilder är med i detta fina inlägg!:) Och visst är Emil sjukt bra på att teckna!?

  SvaraRadera
 6. Mamma: tack! :)

  Sabine: haha! juste...

  Agnes: Roligt att du känner så! :) Och ja, Emil är en av de skickligaste illustratörer jag sett.

  SvaraRadera

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!