6 sep. 2013

Augusti, härlig sommar är det då.

Sista sommarmånaden har passerat! Ett annat ord för att detta har skett: sorg. Vi tar oss en titt på hur augusti såg ut genom min Instagram (observera att bilderna är huller om buller tidsmässigt):

Jag flyttade! Hela vägen tillbaka till Göteborg. Men denna gång i en ny lägenhet. I denna lägenhet har min hyresvärd lämnat mycket fint porslin som jag snällt får låna. Därför kan en lördagsfika hemma se så här tjusig i. Obsobs! Wienerbröden är GLUTENFRIA...!

En speciell person fyllde år och denne fick innehållet i den här asken i födelsedagspresent av mig. Asken behöll jag dock själv efter att ha lämnat över presenten i, hehe. Så nu står den hemma hos mig och ba looking pretty!

Jag var ute i Trosas skärgården några svängar. En gång var det först strålande sol och så i en handvändning började det spöregna. Men det var bara mys.

Här nere i Göteborg hamnade jag på spontanmiddag med Malin och hennes kompisar på Kino. Så jävla god vegetarisk mat där tycker jag. Vi satt utomhus för övrigt!

Innan jag flyttade så hade mamma vernissage på sin fina konst och då gav jag henne denna vernissagebukett. 

En eftermiddag hoppade jag in i mammas bil och åkte till mormor. Jag satt på hennes balkong ett tag och njöt av sommarkväll och tystnad. Efter att jag suttit där ett tag så gick jag in och hängde med mormor och mamma. Jag fick mormor att skratta så att hon grät, sånt får mitt hjärta att hoppa till lite extra av glädje.

Den här vyn saknar jag. Stockholm <3

Hamnade på Nordiska museet en eftermiddag med fint sällskap. Otrolig interiör därinne!

En morgon knatade jag över till Filippa och åt frulle. Fick den här goda cappuccinon!

Göteborg! Den här utsikten är magisk och det är från denna utsikt jag inväntar spårvagnen varje morgon när jag ska till skolan.

Efter att ha gett födelsedagsbarnet (som blev av med sin presentask) sin present så lurade jag iväg honom till Berns där vi åt frukost. Väldigt gott!

En intensiv skolvecka belönade jag mig själv med smörstekta kantareller. Deliciöst.

Detta hasselnötsbröd har jag bakat typ åtta gånger på en månad? Det är så sanslöst gott. Helt naturligt glutenfritt, sockerfritt och mejerifritt. Och fortfarande gott!

En lördag mötte jag upp Karolina och Amanda på Snickarbacken 7 (i Stockholm) och fikade lite. Vi bestämde även att de två ska komma och besöka mig härnere i höst så nu kommer de oktober och förgyller min tillvaro lite extra. CAN'T WAIT.

Det är så snyggt hemma hos Filippa så jag var tvungen att stillebena upp lite och ta en bild. Så jag kan minnas hur gött det var en mindre mysig frukostmorgon.

Och sist ut faktiskt så är ett foto från augustis sista dag! Jag mötte upp Lisa på Albert & Jack's i Stockholm (jag var i Stockholm över helgen, ej endast för morgonfika. även om det inte hade varit helt otroligt för att vara jag) på lördagmorgonen för dagens första kaffe och recap för den senaste tiden. Mycket mysigt!

Om ni vill se vad jag har för mig i september innan jag postar alla de bilderna här så kan ni se dem på min Instagram – @nadjaendler.


//This is what August looked like through my Instagram – @nadjaendler. Oh, and I write all my posts on Instagram in English so it's easier to follow if you don't know Swedish!


2 kommentarer:

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!