18 aug. 2015

Somrarna.


Tänkte mig en liten tillbakablick på vad jag gjort tidigare somrar eftersom det känns som att jag inte gjort ett jota (ej 100% sant) denna sommar. För kanske 4 år sedan var jag i mormors sommarstuga och bakade denna cheesecake. Blåbären plockade jag i skogen runt husknuten. Cheesecaken är fortfarande den godaste cheescaken jag ätit och jag har inte gett mig på att försöka återskapa den. Än.

För 3 år sedan fick jag panik över kylan i Sverige så jag och Karolina bokade en sista minuten-resa till Kreta. Det enda vi gjorde i en vecka var att läsa, sola, bada och spela yatzy nästan nakna pga ca 38 graders värme. Det var en fantastisk vecka.

Efter Kreta åkte jag till Öland och där var det också varmt så jag slängde av mig kläderna där också.

Sedan for jag ner till Köpenhamn där vi uppmanades att le lite mer.

 Jag åt den aaaabsolut godaste salladen någonsin. Har inte i detta matcase heller försökt återskapa smakupplevelsen. Kanske är dags nu.

 Det var ruskigt varmt i Köpenhamn (vilket jag älskade förstås) så det gick att ha på sig sådana här tunna blusar sent på kvällarna.

 Den här bilden är nog från en vår snarare än sommar men jag tyckte den var så fin så den får också vara med, hehe.

För 2 år sedan hade jag klassfest hemma hos mig i Göteborg. Temat var Mad Men om det ej går att utröna från denna bild. Ingrid till vänster och Malin till höger. Saknar vår trio.

 Samma sommar for jag till Mallorca! Föll pladask för ön och Palma. Kolla vilka fasader liksom?

 En morgon stod ett gäng pensionärer och förberedde sig inför morgondoppet.

 Och jag var brun som en... väldigt brun människa.

I somras, alltså inte nu för några veckor sedan utan sommaren innan, så jobbade jag på Pärlans konfektyr tillsammans med bland annat dessa två pärlor.

Jag hoppas på revansch nästa sommar för denna sommar tycker jag faktiskt inte har varit så jättemycket att hänga i julgranen. Eller midsommarstången om vi nu ska vara säsongsbetonade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!