8 jan. 2012

Hej!


Hej alla ni trogna som tittar in här och hej alla ni som ramlar in här,

Jag har lyst med min frånvaro här ett bra tag ändå och lite synd är det, för i normala fall tycker jag själv att det är ganska kul att hänga här.

Men när det blev jul och jag fick så innerligt efterlängtad semester så blev jag sjuk, jätteförkyld och sängliggande. Är det något som får mig att börja gråta så är det när jag är så sjuk att jag blir sängliggandes. När min kropp bestämmer över mig, oftast att jag inte kan agera normalt såsom att till exempel laga och äta mat, göra mig i ordning för en ny dag eller bara något så simpelt som att läsa en text, då blir jag knäckt. Vilket skedde nu över julledigheten. Och när jag sen blev frisk, då blev jag trött. Tröttare än vanligt eller så var det bara så att jag gav vika för tröttheten och sov när jag ville. Så jag har sovit. Sovit, sovit, sovit. Trots all sömn är jag fortfarande så jävla trött. Jävla trötthet.

Slutet av föregående år har inneburit mindre och mindre fotande för min del. I november har jag nog inte knäppt en enda bild. Inspirationen och objekt passerar liksom inte mitt liv just nu. Vi får se hur det visar sig, det kan ju vända och det kan ju komma sol efter regnet.

Slutligen hoppas jag alla att ni är snälla mot er själva och att ni hoppas på ett bra tvåtusentolv.

Hälsningar,
Nadja

2 kommentarer:

  1. Ta hand om dig! Det löser sig, det gör det alltid! :)

    SvaraRadera
  2. Krya på dig! Bäst för dig att idéerna och peppen inte tryter, det är så trevligt att läsa (eller ja, beundra är väl rätt ord haha) din blogg, tjejen!

    SvaraRadera

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!