12 mars 2013

Hänga med Malin.


 Förrförra veckan bjöd jag hem Malin för att ett) visa min lya två) bjuda på pannkakstårta. Jag gjorde pannkakor på kokosmjöl. Vi åt dem tillsammans med vispad grädde som smaksattes med vaniljpulver (obs, ej vaniljsocker. stor skillnad), kanel- och sockerstekta äppelskivor samt kondenserad, sötad mjölk som jag hade kokat i ungefär två timmar för att få en fram en dulce de leche. Det var så gott så att vi lät maten tysta mun.

 Och i fredags mötte jag upp Malin här istället för ute på Lindholmen!

 Det var ju internationella kvinnodagen som ni vet. Dagen till ära hade Göteborgs Universitet ordnat intressanta föreläsningar om genus och jämlikhet. Det extra braiga var att de var öppna! Vi yrkeshögskolestudenter kunde alltså sitta med och lyssna. Det var även en del gamla tanter som var med och lyssnade. Blev väldigt rörd över att även äldre människor känner att det här ämnet är så viktigt att de går på föreläsningar om det.


 Första föreläsningen var i en för liten sal, det var jättemånga som ville lyssna. Andra föreläsningen var i den här magiskt vackra aulan.

 Sedan promenerade vi mot Svenska Mässan. Solen sken. Ly. Ck. A.


 Här spexar Malin med sin cykel som hon glömde när vi skulle byta lokal. Fick påminna hela tiden.


 Innan vi gick till Svenska Mässan så gjorde vi ett stopp på Göteborgs Konstmuseum. Jag köpte en liten almanacka som är tänkt ska strukturera upp livet lite.

Här är fina Malin. Kände mig lyllos som fick hänga med henne på dagen.


På Svenska Mässan var det inget mindre än Meg-mässan som vi skulle besöka. Vi scannade av mässan rätt snabbt. Vid ett bås fick vi de här sjukt fina och goda capuccinosarna. 

Och det var de hängen med Malin!

1 kommentar:

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!