27 dec. 2013

Porträtten.

Ibland skäms man över så banala saker som att ligga cirka åtta månader efter i bloggandet. I april i år var ju jag och min familj i Thailand i 10 dagar. Otroligt lyxigt att få åka med på en sån resa med framförallt värme! En morgon tvingade jag upp alla mina tre småsyskon i ottan för att ta porträttbilder.

 Det här är min lillebror. Han ler jättefint som ni ser, men han är så töntig och ska alltid göra till sig så fort man riktar ett kameraobjektiv mot honom. Tur att han inte alltid är beredd så att jag hann fånga hans ärligaste leende.

 Här är min ena lillasyster. Hon är precis lika pillemarisk och busig och glad i verkligeheten som hon ser ut på fotot.Här är min yngsta lillasyster. Det är tio år mellan oss. Jag tycker vi är så sjukt lika till utseendet. Just denna morgon var hon trotsig tonåring så det var inte helt lättarbetat att få henne att vara medgörlig, men till slut så.
 
 Sist, äldst och rödast i syskonskaran är jag! Brände mig som en jävla grillkyckling på Citygross dagen innan vi skulle ta de här porträtten. Var helt galet svullen i ansiktet och tomatslätsröd i hyn. Fascinerande vad man kan göra i Photoshop, eller hur? Jag bjuder på denna före- och efterbild pga även solen har sina fläckar. Typ.


Och här är vi allihopa! Obsobs, jag ÄR äldst. Det syns inte varken på min kroppsvolym eller längd bara.


//In April me and my family went to Thailand for holiday. One morning I forced my siblings to go down to beach for some photoshoot and this is how the results were.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!