27 feb. 2014

Filmtipset.

Här kommer ett filmtips! I helgen såg jag Hotell, en svensk film från förra året. Brukar ha svårt för svenska filmer men den här var så himla bra! Den handlar om Erika som har sitt liv klart för sig hur det ska vara, men drabbas av en traumatisk händelse som kastar omkull hennes liv. Därefter kommer hon i kontakt med en samtalsgrupp där folk har olika typer av problem. Några i samtalsgruppen bestämmer sig tillsammans med Erika att fly bort från verkligheten ett tag. En får följa hur de försöker att hjälpa varandra med respektive problem.

Filmen tar hela tiden, för mig i alla fall, oanade vändningar vilket alltid är bra kriterie på en film för mig. Den är rolig i sin svarta humor men också gripande. Skådespelarna är sjukt grymma och jag gillade kostymen, miljön och fotot väldigt mycket också. Kameran rörde på sig på ett sjysst sätt hela tiden.

Se den om ni har möjlighet!


//This weekend I saw the Swedish film 'Hotell' which means hotel in English. I really liked it and if you have any opportunity to see it then do it.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!