18 mars 2014

Odören.

Första krisen i kollektivet har skett! I går kväll när vi skulle gå och lägga oss så upptäckte vi till vår förskräckelse att en ODÖR hade tagit fäste i mitt, Ingrid, Emil och Axels sovrum. Det är den märkligaste lukt jag stött på. Den är liksom koncentrerad som ett moln precis ovanför Ingrids huvudkudde och luktar  v i d r i g t. Typ som en jävligt gammal fis blandat med en söndersörjad gammal banan. Vi lyfte bort madrassen, luktade på madrassen, drog bort sängstommen, luktade på golvet, luktade på väggen, luktade på mattan under sängen men vi hittade inte odörkällan ändå. Skitknäppt. Ingrid tog med sig täcke och kudde och lade sig i soffan i vardagsrummet och vi tre andra sprayade loss med såndär toaspray och tände doftljus. Till en början visade sig det vara en mindre bra idé då odören blandade ihop sig med toaspraysdoften och doftljusdoften som en äcklig mashup. Sen tror jag vi somnade av gaserna från toasprayen. 

Problemet är vid denna tidpunkt ej löst än och odören har börjat sprida sig runt lite i lägenheten. Fast inte så koncentrerat äckligt som ovanför Ingrids huvudkudde. Vi får ha krismöte ikväll och se om vi kan lösa detta odörsmysterium på något sätt.


// First crisis in the apartment! Last night we started to smell a really nasty odour in our bedroom. We still haven't solved this disgusting problem and will probably need to have emergency meeting tonight to handle this.

 


2 kommentarer:

  1. Haha! Ser fram emot fortsättningen till detta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då ska jag hålla dig uppdaterad!

      Radera

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!