11 maj 2014

Dagen efter.

Nu är denna helg över! Hur var er helg? Min har varit fin. I går till exempel så fikade jag med några från Kollektiv Kartoffel. Ett inlägg dedikerat det kommer lastat i veckan. Håll utkik! På kvällen så kom Johan och Hans hem till mig och vi åt dorritos, drack öl och tittade på Eurovision. Vilken grej att Österrike vann?? Så jäkla bra. Sen gick vi ut och ramlade runt.

I morse vaknade jag och mådde som jag förtjänade lite grann, men mest oförtjänt för det var min sedvanliga spänningshuvudvärk/migrän som hade fått fäste på ena skallhalvan. Masade mig upp och "unnade" mig en Voltaren (är egentligen emot piller generellt, litar inte på deras bieffekter). Därefter kunde jag laga dessa godingar!

Kokade även egen chokladsås på kokosolja, kakao, honung och hasselnötssmör. Det blir så himla gott!

Har aldrig ägt en keps men jag fattade grejen med att äga en denna morgon. Har den här liggandes på hatthyllan efter Jimmys havsfest i höst. Perfekt att skärma bort ljuset för ena ögat. När jag har sådär ont i huvudet så är det som att det pulsar starkt bakom ena ögat och då blir det känsligt för ljus. Allra skönast är det när någon annan håller för det ögat som gör ont. Men är en ensam hemma så får en lösa det med sjökaptenskepsar.


//How was your weekend? Mine has been good! Yesterday I watched Eurovision with Hans and Johan and then we went out for some party. Today I've been hangover but also have had a terrible headache caused by other reasons than alcohol. A strong pill and this hat made the pain ease. 

2 kommentarer:

  1. Åh stackare, jag vet exakt hur det känns. Rekommenderar dig att ta en barnAlbyl eller två. Samt dricka starkt kaffe. Det är när blodkärlen först utvidgas och därefter drar ihop sig väldigt kraftigt som man känner av smärtan, kallad migrän. Om man tar acetylsalisylsyra tidigt plus koffein, så klarar man sig rätt bra om man måste fungera ändå. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Malou! Vad fint av dig att tipsa!

      Radera

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!