5 maj 2014

Mars och april mest i Berlin.

Nu tar vi oss en titt hur mitt mars såg ut genom min instagram! Mars känns för övrigt som aslängesen i och med att det är maj. Å ena sidan så är det ju typ lika kallt nu som i mars (med vissa dagars undantag). Hur som helst! Mycket tid av mars spenderade jag i Berlin. Där hittade jag bland annat denna snygga förpackningsdesign på en soja shake.
Jag hittade även detta färgkodade hur med blått staket, blå fasad, blå dörr och blå cykel. Lite blåa, spröjsade fönster kan en skåda också.
En söndag åt jag hamburgare (utan varken kött eller bröd) och avslutade måltiden med detta tuggummi. Kände mig väldigt vårigt klädd denna dag.
Den här utsikten saknar jag! Den är från sovrummet jag sov i tillsammans med Emil, Ingrid och Axel.
En söndag ville mina ögonfransar visa sig från sin bästa sida. Har ni sett att jag har gröna ögon förresten? Många tror att jag har någon annan färg än grönt på dem. Luriga ögon!
Fina klinker/kale/mosaikgolv är något jag också saknar från Berlin. Det här fina fanns i vårt trapphus.
Mycket fasadporr fanns det på sina ställen också.
Innan Tyskland och innan praktik så fanns det tid att dricka morgoncappos med Hans. Såhär såg vår senaste morgoncappo ut.
Första brunchen i den nya landet förtogs på ett café med fina kakelväggar. Framför den fina kakelväggen stod en fin Malin.
När det fortfarande var semmelsäsong så stötte jag, Malin och Lars bland annat på varandra inne i stan i Göteborg av en slump. Det blev en ytterst trevlig spontanfika.

En morgon stekte jag äggomelett på tre bruna ägg. Otrolig placebo effekt det där. Jag tror att äggen smakar godare om de är bruna. Knäppt.
Fascinationen för en massa fåglar samlade på samma plats verkar inte vilja sina för mig.
Oh lala! Semmelsäsongen! Vilken grej det var! Fick tag på riktigt goda glutenfria semlor i år. Fick också tag på riktigt fina tallrikar från Rörstrand på Myrorna.
Kakelugnen i sovrummet i Berlin. Ma gad alltså. Så vacker. Jag eldade i den en gång. Kände mig hur mäktig som helst som tände en brasa och höll igång den och fick den att brinna och bli stor!
Berlins u-bahn som jag kom bättre och bättre överens för varje dag som gick.
Efter Berlin åkte jag till Stockholm för att fira påsk med min familj. De här blommorna skulle mamma ge min mormor. Hon blev superglad.

Förra söndagen unnade jag mig denna lyxfrulle! Riktigt gott var det!
En helgmorgon när jag vaknade här i Göteborg så letade sig solen in så vackert mellan persiennerna och lade sig fint på min kropp.
Jag klippte mig själv riktigt kort också! Har aldrig haft så kort hår i vuxen ålder i hela mitt liv. Det har varit mycket spännande att ha så kort hår. Jag har trivts väldigt bra med det.
Min sista morgoncappo i Berlin hade ett sånt här fint mönster.
Åh! Denna hund! Så kelig och rolig och väldigt klappvänlig. Hittade hen inne på en tatueringsstudio i Berlin.
Första utomhusmiddagen i Berlin så åt Emil och jag sushi.
Och såhär såg firarlunchen ut efter att jag hade blivit klar med mitt exjobb. Så smarrigt!!
Avslutningsvis en helrosa offentlig toalett i Berlin. Kissade rosa där. Nä skojja bara.


//This is how March looked like through my instagram.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!