18 juli 2013

Juni blommar mest.

 Juni var en stillsam månad för mig på Instagram. Men såhär såg det i alla fall ut:

Första helgen i juni spenderade jag nere i Malmö för att hänga med Emmi. Tyvärr vädermässigt så bjöd Malmö på ömsom regn, ömsom låg temperatur. Men daggen var fin!

Jag hade tagit spaning på Ekohallen(?) som ligger i Västra Hamnen i Malmö. Där gick jag loss, som ni ser. Men jag kunde inte riktigt hålla fingrarna i styr när det var rätt hyfsade priser och så himla stort utbud!

Vi fikade på Chez Madame som var urmysigt och urgott. Jag drack (surprise) cappuccino och åt pavlova. Alltså. Pavlova är ju så gott! Måste försöka ge mig på att göra en pavlova själv någon dag. Måste äga en elvisp först bara...

Väl tillbaka till Göteborg hade vi vår sista presentation och denna hedersgäst var med under presentationerna. Hon heter Vera Bengtsson, kallas för Bengan och fick mitt hjärta att smälta.

Sen var det dags för lov från skolan och folk skulle börja sprida sig åt höger och vänster från Göteborg. Jag och bästa Malin hann med en fika innan hon skulle till sitt tåg och jag skulle börja med monstertvättning.

Och den 23:e juni fyllde jag 25 år! Känns fortfarande ovant i munnen att säga det. 25 alltså. Fick för övrigt like-rekord på denna bild; hela 58 stycken! Om någon som läser nu känner sig manad att gå in och lajka den upp den till 60 – feel free.
 
Lyckades även få jobba i två veckor i slutet av månaden på en advokatbyrå. Såhär såg jag ut en dag i min fina, blommiga klänning som jag hittade på Emmaus för under 200 riksdaler. Fynd eller va?

Och sist, men verkligen inte minst, världens bästa mami i sina coola solglajjer.

På Instagram hittar ni mig som @nadjaendler


This is what my June looked like through my Instagram.


2 kommentarer:

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!