24 juli 2013

Kläder efter bekvämlighet.

Denna vecka ligger jag alltså och lapar sol på Mallorca. Och trots att min vision är att alltid vara snyggt klädd, vare sig det är kallt är varmt, så hänger jag nog mest runt i samma bikini med samma linne hela denna vecka. Och är väldigt bekväm med det. Men om jag hade varit obekväm med det kunde jag kanske sett ut såhär istället:

 Tunn, lite färgglad, genomskinlig klänning.

 Finfina lädersandaler från A.P.C.

 Snygg bikini med flamingos på.


 Jag skulle kunnat gå runt i det här kittet. Minus mössan, känns lite för varmt? Och minus tändaren, vad ska jag ha den till liksom? Kanske tända värmeljus.

 Tycker khakifärgat eller vad det heter är snyggaste färgen till brunbrända ben.


 Men galet mönstrat och färgglatt är också snyggt! Och glatt!

 Klänning med öppen rygg är ju perfekt för en ryggsvettare som jag.

 En byxdress med bra mönster på.


 Jag skulle kunna ha nån av de här baddräkterna på mig nån dag.

 Jag skulle kunna stå längs en vägg och vänta på något eller någon i tajt kjol och slappt, svalt linne i fint material. För övrigt får den här bilden mig att vilja klippa håret ännu kortare...

 Strosa runt i en vid klänning med svalt, tunt och fint material. Eller en klänning med fåglar på från Marc Jacobs.

 Eller en klänning med gult, en av mina favoritfärger, inslag på från Zara.


Om det var en dag när det inte var fullt lika varmt så skulle jag kunna ha jeans på mig med linne och sandaler. Och ett block med pennor. Jag skulle kunna skriva ner typ listor eller rita en filifant.

 Ett par blommiga shorts med KORT HÅR.
 Ibland blir jag frusen om fötterna inomhus trots att det är varmt. Då skulle jag kunna ha såna här tjusiga på fossingarna.

 Om jag skulle bestämma mig för att gå ut med de kalla fossingarna skulle jag kunna ha dessa oerhört somriga Vansen på mig.

 Så. fin.

 En till byxdress!

 En klänning med två favoritinslag – öppen rygg (svetten ni vet) och blommönstrat.

 Bra bikinifärg! Eller bizkvini som jag och min fruga säger.
 Dessa solglasögon...! Hade jag varit färdigutbildad art director med lite mer klirr i kassan hade jag unnat mig dessa på momangen.

 Mönstret är så sjukt fin på denna kaftan eller vad det nu är.

 När jag är brun så passar dessa färger (eller icke färger) så himla bra på min hud.

 Mönsterexplosion. Gotta love it.


 Skulle kunna strosa omkring bara svart klänning, sandaler och snygg läderväska. Denna kombination får mig att tänka på min kompis Ingrid jättemycket. Kanske väskan som gör det?

Till sist och allra helst vill jag ju bara se cool ut när jag går och köper helgpionerna!Right now I'm in Mallorca and if I know myself right I will only use the same bikini and the same top for the whole week. And be very comfortable with it. However, if I shouldn't be comfortable, I can always look at this dressing inspiration!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!