4 apr. 2014

Den friska fredagen.

Äntligen frisk!! Har verkligen varit så himla, himla dålig. Men i morse vaknade jag och bestämde mig för att nu får det vara nog. Plus att jag verkligen tror på de här vitlöksshottarna som jag har druckit. I alla fall. Jag gick upp i morse och åkte iväg till matbutiken en tunnelbanestation bort för att köpa min älskade getmjölk och något pålägg till mina nyinköpta riskakor med quinoa i. Väl tillbaka hemma åt jag detta till frukost: glutenfri chokomüsli med getmjölk, sallad från igår bestående av kokt ägg, mozzarella, tomat och salladsblad, grönt ekologiskt té, äppeljuice (those germans know how to make apple juice that's fo sho), ett kokt ägg med salt och sist riskaka med quinoa med färskost med smak av paprika. GOD FRUKOST.

Efter frukosten så gjorde jag mig i ordning och gick ner till caféet runt hörnet och fick tag i den FÖRSTA GODA CAPPUCCINON SEDAN MIN ANKOMST I DENNA STAD. Halleluja. Skrev även vykort till mormor och farmor.

Sen gick jag hem, stoppade ner datan i ryggan och promenerade förbi denna coola bil bland annat.

Promenerade även förbi en spegel som tog bort mina ben.

När promenaden var över så var jag framme vid detta braiga ställe. Kantina von Hugo heter det. Spartanskt, snyggt inrett, trevlig personal och de spelade "svår" jazz första timmen jag satt där. Jazzen fick mig att tänka på min kompis Dahni.

Jag beställde in potatis- och linssoppa. Detta kostade 3,5€. Mycket bra pris och rätt gott ändå. Obs, åt förstås varken bröd eller krutonger.

Efter soppan så skypade jag med Johan (vad annars?) och sedan packade jag ihop mig och gick hem. Hade planer på att åka in till stan och spana på ett par nya träningsbrallor men insåg att det skulle bli socialt självmord i och med att jag skulle komma in till kommerssmeten exakt när alla slutade sina jobb plus att det är fredag. Så jag stannade hemma och bloggade istället :)


//I'm finally well feeling good again! Today I ate a big breakfast and then I had a GOOD cappuccino at a café just around the corner from our apartmemt. Later I went to another café for some soup and and Skype with Johan.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!