26 maj 2015

Carpe lördag.

Alltså lördagen som var nu för några dagar sedan var så CARPIG! Den blev över alla mina förväntningar (om jag ens hade förväntningar på den?). Den blev så carpig så att jag såhär i efterhand blir lite gråtmild tacksam för att jag fick leva i lördags. Ahh, livet alltså.


I alla fall! Till bildbevisen. Som bara sträcker sig över förmiddagen, men ändå.

Jag mötte upp min mamma på Nytorget för hon skulle bjuda mig på brunch/frukost som betalning för en grej jag gjort för henne (alltså jag vet att jag är extremt lättmutad när det kommer till mutor i form av mat, but what to do).

Jag fick välja ställe och valde ställe endast pga snygghet för jag visste att mamma skulle uppskatta inredning minst lika mycket som jag. Vilket hon gjorde, därav fotodokumentationen. Vi var på alldeles nyöppnade Kaferang som ligger precis på Nytorget.

Vi båda åt stekt svamp med chevrékräm och sallad. Jag utan bröd dock för de hade inget glutenfritt bröd (just den dagen tror jag).

Så drack vi båda rödbetsjuice. NOMNOM. Grönsaksjuicer istället för fruktjuicer är min favvo.

Vi bestämde oss för att sätta oss utomhus i solen för att dricka kaffet. Och av en slump så satt dessa turturduvor där! Alltså min kompis Amanda och hennes kille. Så jag och mamma crashade deras frulle med vårt kaffe. Om en utgår från denna bild så verkade det som att de tyckte det var trevligt med crashningen :)

Solen var inte helt konsekvent så då och då öppnade sig himlen för en riktig dunderskur.

Vi satt under markisen och pratade utbildningar, flygrädsla, kunder och livet i övrigt. Uuuuuuhhh det var så carpigt!!

Efter ett tag så var det dags för mig och mamma att bege oss vidare till Götgatspuckeln för stors i butik. Det tog tid att ta sig det för det blev typ storm?? Det blåste tiotusen meter per sekund (kändes det som) och regnet ba öste ner så vi pausade i butiker, under tak och här i hotellentré. Men sedan blev det uppehåll och då gick vi vidare.

Efter att ha hängt med mamma så gick jag hem och hängde med mig själv och sen ringde Emil och ba ska du med på fest vi måste åka om en halvtimme. Ok sa jag, kasta på mig parfym och läppstift och kuta till Londonviadukten för att hinna med en buss. Så var vi på fest en stund i Älta, sen in till Thaibåten och mötte upp Camila och hennes engelsktalande kompisar och sen gick vi till Ugglan. Snattrade som tusan med Camilas kompisar pga vill öva på engelskan, hehehe. Fick somna som en stock bredvid Emil sen. Ni hör ju, CARPIG LÖRDAG från start till slut. Over n out.


//My Saturday was incredible lovely. Brunch, spontaneous fika, crazy rain, home party, bar hopping and then finally sleep next to my love.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!