18 juni 2015

Miniminiminisemester med Emil.

Igår var jag ledig och Emil också. Så vi passade på att ha en minisemestdag ihop. Vi har än så länge inte planerat något storslaget för sommaren, så vi har börjat ha små minisemestrar lite här och där. Förra helgen var vi i Malmö till exempel = minisemester. Igår var vi lediga tillsammans på en vardag = minisemester. På midsommar ska vi till Trosa = minisemester. Är hittills väldigt förtjust i detta upplägg.

Efter aslång sovmorgon så åt vi god frukost hemma. Sedan promenerade vi ner till Stadsmissionen och lämnade lite grejer jag rensat ut. Efter det gick vi vidare till Il Caffé och slog oss ner på uteserveringen med varsin kaffe.

Lite urban city feeling med en gråsparv på bordet bredvid. Det var väldigt varmt när solen var framme men så fort den försvann bakom moln så blev det så jäkla kallt. Denna brist på värme alltså...

Av en slump så gick Malin förbi oss! Jag glömde ta foto på henne men kom däremot ihåg att be henne ta foto på oss. Ville visa att jag och Emil hade ofrivilligt matchat varandra med skjortorna. Båda hade blåvitrandiga skjortor men inser att det inte syns så mycket av det här. Aja. En blir som en umgås etc.

Emil var upptagen med sms eller anteckningar eller vad det var ett tag. Juste! Han hjälpte mig att skriva en ansökan till en grej.

Medan han gjorde det en liten stund så spanade jag in Christoffers Blommor vägg i vägg.

Där satt denna varelse. Urgullig och ganska less uppsyn. Typ "you take photo of me? zero fucks given ok bye"

Sen hände nästa slump! Amanda promenerade förbi! Denna gång kom jag ihåg att ta foto. Härliga Amanda.

Efter att kaffet var uppdrucket och diskussioner om sångtexter, tacksamhet och du är så himla fin så var det dags att bege sig.

 <3456789

Vi gick på ryggsäcksjakt, handlade lite tacos-ingredienser, åt sen lunch/tidig middag och sen pratade vi om kreativa processer varvat med att den ene såg på serier och den andra redigerade foton. Så fruktansvärt fin och enkel dag.


//I had a mini vacation day together with Emil yesterday. It was absolutely lovely, we slept until noon, had breakfast and then walked down to Nytorget where we had some coffee. I love vacation, I love coffee and I love Emil. What a combo!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Pepp att du kommenterar! // Thank you for your comment!